Maatwerk in en
om het huis

Van Oosterhout maakt timmerwerk en plaatst glas bij particulieren en bedrijven

Kan iemand een schilder,  timmerman, glaszetter en houtrotspecialist in 1 zijn? Jazeker! Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout bewijst het. De opdrachten die we als veelzijdig bedrijf uitvoeren voor particulieren en VvE’s leveren we succesvol en volgens de hoogste standaard op.

Kozijnen

Door beschadigde kozijnen ontstaat tocht in huis. Wij repareren ze voor u. In sommige gevallen is vervanging de beste keuze. Van Oosterhout levert en plaatst verschillende soorten kozijnen. Kies voor vaste ramen, draai-kiepramen, Velux dakramen of een schuifpui. De juiste beglazing zorgt voor goed geïsoleerde vertrekken.

U wilt nieuwe kozijnen?

Ramen en deuren

Een deur afhangen is een lastige klus. Bij een kleine afwijking sluit hij niet goed. Laat dit karwei over aan onze vakmensen. Wij leveren binnen- en buitendeuren op maat in de stijl die past bij uw huis. Denk aan stompe deuren, opdekdeuren, paneeldeuren of een combinatie van hout en glas.

Nieuwe deuren nodig?

Timmerwerk in de tuin

Hout geeft uw tuin een rustieke uitstraling. Met vlonders creëren we een sfeervol terras achter uw huis. Voor een solide tuinafscheiding is hout een prachtig product. We leveren en plaatsen schuttingen van hardhout, grenen en vuren. Wat dacht u van een gezellig tuinhuisje of een terrasoverkapping? Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wat u ook voor ogen heeft voor uw buitenruimte, de timmermannen van Van Oosterhout realiseren het voor u.


Advies
Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten of enkel een idee? Wij geven u graag advies over de realisatie ervan. Neem contact op voor meer informatie.

Timmerman nodig?

Glaswerkzaamheden

U wilt nieuwe ramen laten plaatsen. Sta dan ook stil bij energiebesparing en extra veiligheid. Wij plaatsen diverse types glas die aansluiten bij uw behoeften:


  • isolatieglas zoals HR-glas, HR+-glas en HR++-glas 
  • kogelwerend glas
  • brandwerend glas
  • veiligheidsglas
  • ventilatieroosters 
  • enkelglas
  • figuurglas
  • spiegels


Wij werken volgens de normen van de AF-erkende glaszetter zoals de NPR3577 (voorschriften voor het plaatsen van glas) en NEN 3569 (veiligheidsbeglazing).

Verbouwingen en renovaties

U wilt extra licht op zolder. Dan plaatsen wij voor u een Velux dakraam. Wilt u extra ruimte op zolder? Dan brengen we een vliering aan met vlizotrap. We vernieuwen ook plafonds en we plaatsen scheidingswanden. Gehavende kozijnen en deuren repareren of vervangen we. Schakel ons allround schilders- en timmerbedrijf in voor deze en andere verbouwings- en renovatieklussen. Neem contact op om een afspraak te maken. Dan komen we bij u op locatie om het werk te inventariseren.

Het buitenschilderwerk vraagt om regelmatig onderhoud. J.J. van Oosterhout doet dit voor u.