Uw houtwerk weer als nieuw

Houtrotreparatie in de regio Putten door J.J. van Oosterhout

Verwijderen van rot hout, die aangetaste delen repareren en schilderen. Dat zijn één van ons belangrijkste werkzaamheden. Door temperatuurverschillen gaat hout werken. De verflaag scheurt. Daar trekt vocht in en ziedaar: houtrot. Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout herstelt de aangetaste plekken in uw deuren en kozijnen. En na een nieuwe schilderbeurt is uw houtwerk weer in topconditie.

Hoe ga ik te werk bij houtrotreparatie?

Er zijn diverse schimmels die houtrot veroorzaken: witte rot, bruine rot (of kubieke rot) en blauwschimmeldraden. Voor het verwijderen van de schimmel en het vocht is het in sommige gevallen mogelijk om het aangetaste stuk uit te frezen. Maar soms moeten wij een dorpel of stijl vervangen en is het economischer om een compleet raam of kozijn te vervangen.

Voor het aanpakken van aangetast hout hebben wij licenties van Sigma Coatings voor het toepassen van Flexidur. Daarnaast zijn wij bevoegd om te werken met de middelen van Repair Care.

Schakel mijn hulp in in de regio Putten

Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout repareert uw aangetaste deuren en kozijnen. Uw houtwerk is weer als nieuw.

Timmerman nodig?