Uw houtwerk weer als nieuw

Houtrotreparatie door J.J. van Oosterhout uit Putten

Verwijderen van rot hout, die aangetaste delen repareren en schilderen. Dat is één van onze belangrijkste werkzaamheden. Door temperatuurverschillen gaat hout werken. De verflaag scheurt. Daar trekt vocht in en zie daar: houtrot. Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout herstelt de aangetaste plekken in uw deuren en kozijnen. En na een nieuwe schilderbeurt is uw houtwerk weer in topconditie.

Hoe gaan we te werk bij houtrotreparatie

Er zijn diverse schimmels die houtrot veroorzaken: witte rot, bruine rot (of kubieke rot) en blauwschimmeldraden. Voor het verwijderen van de schimmel en het vocht is het in sommige gevallen mogelijk om het aangetaste stuk uit te frezen. Maar soms moeten we een dorpel of stijl vervangen en is het economischer om een compleet raam of kozijn te vervangen.

Voor het aanpakken van aangetast hout hebben we licenties van Sigma Coatings voor het toepassen van Flexidur. Daarnaast zijn we bevoegd om te werken met de middelen van Repair Care.

Schakel onze hulp in

Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout repareert uw aangetaste deuren en kozijnen. Uw houtwerk is weer als nieuw.

Timmerman nodig?