Fris, strak en streeploos

Een Puttense schilder die alles voor u in de verf zet

De rollers, kwasten, afdektape en verfpotten staan klaar. Vol goede moed begint u aan het schilderwerk in uw woning. Na enkele uurtjes drogen ziet u het eerste resultaat: strepen, vlekken en de kleur valt eigenlijk ook een beetje tegen. Zonde van uw tijd en energie. Wilt u dit scenario voorkomen? Schakel dan direct een professionele schilder in. Die doet het goed. In 1 keer.

Allround schildersbedrijf uit Putten

De wanden in uw woning, het plafond in uw kantoor, de buitenkozijnen van uw tuinhuisje. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van schilderwerk die Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout voor u uitvoert. Vrijwel alles wat u in een frisse verflaag wilt zetten, kunt u overlaten aan deze vakkundige schilder.

Binnen en buiten

In de winter houden wij ons voornamelijk bezig met het binnenschilderwerk en het schilderen van bijvoorbeeld kasten en deuren. In de zomer sta ik buiten veelal onderhoudswerk uit te voeren aan gevels en het raamwerk.

  • Glaszetter nodig? Bel Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout.
  • Allround schilder inschakelen? J.J. van Oosterhout zet uw pand in de verf.
  • J.J. van Oosterhout uit Putten maakt het met hout.
  • Het buitenschilderwerk vraagt om regelmatig onderhoud. J.J. van Oosterhout doet dit voor u.

Spuitwerkzaamheden

Snel en streeploos iedere gewenste kleur op uw muren of plafonds. Daarvoor gebruiken wij de airless latex-spuit. Het resultaat is spiegelglad afgewerkte wanden en plafonds.


Wij spuiten ook ramen, kozijnen en deuren strak en zonder strepen. De lak brengen wij aan met airless temp-spray. Bij deze techniek ontstaat weinig nevel

Behang
Geeft u de voorkeur aan behang? Geen probleem. Wij brengen vinyl-, vlies- of glasweefselbehang aan. Combinaties van geschilderde muren en wanden met behang zijn uiteraard ook mogelijk.


Neem contact op
Schilders- en Timmerbedrijf J.J. van Oosterhout gaat graag voor u aan de slag. Wat er ook geschilderd moet worden, deze allround schilder pakt elke opdracht met beide handen aan. Neem direct contact op.

Zet mij aan het werk

Werken met de beste materialen

Om hoogwaardig schilderwerk af te leveren, maken wij gebruik van de beste materialen. Sigma Coatings weet wat vakschilders nodig hebben om het mooiste resultaat te leveren. Wij maken daarom veelvuldig gebruik van Sigma Coatings.